OM SILJE

Jeg heter Silje og er 25 år. Min hverdag består av å jobbe frilans med tekst og film!

De siste fem årene har jeg jobbet som journalist og skribent, mest som frilanser, men også ansatt i magasin og avis. Dette har gitt meg stor frihet og ført til spennende reiser, oppdrag og nye bosteder. 

Nå bor jeg i utkanten av Oslo med tre katter og forloveden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skrur jeg tiden tilbake, gikk jeg videregående i Vestfold på medier og kommunikasjon, med fordypning i film, journalistikk og tekst. Senere ble det Danvik folkehøgskole i Drammen, med et år på linjen «skuespillerteknikk». Jeg har tatt flere skuespillkurs i Norge, Sverige og USA. Tidligere var jeg veileder ved sommerfilmskolen i Vestfold i 5 år.

For å konstant være i utvikling og lære mer, begynte jeg i 2014 å studere ved Høyskolen Kristiania Nettstudier, hvor jeg i dag studerer til en bachelor i kultur- og samfunnssfag.  Her må jeg ta 180 studiepoeng i journalistikk, markedsføring og PR. (Bacheloren gjøres i samarbeid med Høgskolen i Oslo og Akershus)

Nettstudiene kan jeg ta med meg overalt, noe som gir meg frihet kombinert med jobben min – det liker jeg! Hvis du vil se hva jeg har lest av pensum i årsstudiet i journalistikk, finner du lista HER. Anbefaler mange av disse bøkene! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blogger hver søndag, om hverdagen, reiser, meninger, tanker eller historier. Ikke nøl med å kontakte meg, om det skulle være noe. Tusen takk for at du kikket innom!

PicMonkey Collage

– Silje Reistad

PS: HER kan du lese om da jeg var i Hollywood og konkurrerte i skuespill under World Championships of Performing Arts.

2 kommentarer om “OM SILJE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s