OM SILJE

Jeg heter Silje og er 25 år. Min hverdag består av å jobbe frilans med tekst og film, noe jeg trives veldig godt med!

Fra jeg ble 20 har jeg jobbet som journalist og skribent, mest som frilanser, men også ansatt i magasin og avis. Dette har gitt meg en stor frihet og ført til spennende reiser, oppdrag, jobber og nye bosteder. Blant annet har jeg bodd og jobbet i Oslo, Lofoten og på Nøtterøy.

Nå bor jeg i utkanten av Oslo med tre katter – og blogger, skriver og driver med film.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skrur jeg tiden tilbake, gikk jeg videregående i Vestfold på medier og kommunikasjon, med fordypning i film, journalistikk og tekst. Senere på Danvik folkehøgskole i Drammen, med et spennende år på linjen «skuespillerteknikk». Jeg har siden tatt flere skuespillkurs i Norge, Sverige og USA. I tillegg har jeg vært veileder ved sommerfilmskolen i Vestfold i 5 år.

For å konstant være i utvikling og lære mer, begynte jeg i 2014 å studere ved Høyskolen Kristiania Nettstudier (i samarbeid med Høgskolen i Oslo og Akershus) hvor jeg i dag studerer til en bachelor i kultur- og samfunssfag.  Her må jeg ta 180 studiepoeng i journalistikk, markedsføring og PR. 

Nettstudiene kan jeg ta med meg overalt, noe som gir meg en fantastisk frihet kombinert med jobben min – det liker jeg! Hvis du vil se hva jeg har lest av pensum i årsstudiet i journalistikk, finner du lista HER. Anbefaler mange av disse bøkene! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ta gjerne en titt på forsiden over hvilke prosjekter jeg jobber med akkurat nå, og ikke nøl med å kontakte meg for å snakke om eventuelle oppdrag – eller hva det enn måtte være. Tusen takk for at du kikket innom!

PicMonkey Collage

– Silje Reistad

PS: HER kan du lese om da jeg var i Hollywood og konkurrerte i skuespill under World Championships of Performing Arts.

2 thoughts on “OM SILJE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s