OM SILJE

Hei! Jeg heter Silje og er 26 år. Min hverdag består av å jobbe frilans med tekst, gjennom blogg, sosiale medier og journalistikk – og film, mest som skuespiller.

TEKST og SOME
De siste seks årene har jeg jobbet som journalist og skribent i flere magasiner og aviser. Blant annet Topp, VG, Det Nye ShapeUp, Foreldre & Barn og Lofotposten. Frilanstilværelsen har gitt meg stor frihet og ført til spennende reiser og oppdrag. Jeg har også jobbet halvannet år som deskjournalist i
 VG+.

Nå bor jeg med tre katter og forloveden i utkanten av Oslo, hvor jeg jobber frilans med tekst og film, samt er SoMe-ansvarlig for skriveskolen Forfatterskolen.no 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STUDIER
Jeg liker å konstant være i utvikling, og begynte derfor å studere ved Høyskolen Kristiania Nettstudieri 2014, noe jeg har gjort siden. Jeg var fast blogger for dem i 4 år, og blogget om livet som nettstudent.
 Nettstudiene kan jeg ta med meg overalt, noe som gir meg frihet kombinert med jobben min – det liker jeg! Random, men jeg har blitt spurt om det tidligere: hvis du vil se hva jeg har lest av pensum da jeg tok årsstudium i journalistikk, finner du lista HER. 


FILM og SKUESPILL
På videregående gikk jeg medier og kommunikasjon med fordypning i film, journalistikk og tekst. Senere ble det Danvik folkehøgskole på linjen «Skuespillerteknikk», hvor jeg spilte hovedrollen i kortfilmen «Kvelden Før», regissert av Marius Myrmel. Denne ble blant annet tatt ut til «Aesthetica Short Film Festival» i York. 

Senere har jeg tatt flere skuespillerkurs i Norge og USA. Jeg var veileder ved sommerfilmskolen i Vestfold i 5 år, og konkurrerte i «World Championships of Performing Arts» i Los Angeles. Som 30 av 200 skuespillere kom jeg til semifinale og vant bronsemedalje for en drama-monolog jeg skrev selv, om mormoren min. Det var en opplevelse for livet, gitt ❤️ Har skrevet mer om det HER.

PRATES VI?
Jeg blogger her på nettsiden når det er noe nytt, om karriere, hverdag, reiser, meninger, tanker eller historier. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet nederst til høyre om du vil følge med – og ikke nøl med å kontakte meg om det skulle være noe. Tusen takk for at du kikket innom! 💟 

PicMonkey Collage

– Silje Reistad

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s