OM SILJE

Jeg heter Silje og er 25 år. Min hverdag består av å jobbe frilans med tekst (journalistikk, SoMe) og film (mest som skuespiller).

De siste fem årene har jeg jobbet som journalist og skribent i flere magasiner og aviser. Blant annet Topp, VG, Lofotposten, Det Nye ShapeUp og Foreldre & Barn. Frilans-tilværelsen har gitt meg stor frihet og ført til spennende reiser og oppdrag.

Nå bor jeg med tre katter, et marsvin og forloveden i utkanten av Oslo, hvor jeg jobber i VG samtidig som jeg er frilans på siden.

Jeg gikk medier og kommunikasjon på videregående, med fordypning i film, journalistikk og tekst. Senere ble det Danvik folkehøgskole med et år på linjen «Skuespillerteknikk». Der spilte jeg hovedrollen i kortfilmen «Kvelden Før», regissert av Marius Myrmel. Denne ble blant annet tatt ut til «Aesthetica Short Film Festival» i York.

Senere har jeg tatt flere skuespillkurs i Norge og USA. Jeg har også vært veileder ved sommerfilmskolen i Vestfold i 5 år, og konkurrert i «World Championships of Performing Arts» i Los Angeles. Som 30 av 200 skuespillere kom jeg til semifinale og vant bronsemedalje for en drama-monolog jeg skrev selv, om mormoren min. Det var en opplevelse for livet ❤️ Har skrevet mer om det HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For å konstant være i utvikling og lære mer, begynte jeg i 2014 å studere ved Høyskolen Kristiania Nettstudier. Jeg var fast blogger for dem i 4 år, og blogget om liet som nettstudent. Nettstudiene kan jeg ta med meg overalt, noe som gir meg frihet kombinert med jobben min – det liker jeg! Random, men jeg har blitt spurt om det tidligere: hvis du vil se hva jeg har lest av pensum i årsstudiet i journalistikk, finner du lista HER. Mange lærerike bøker!

Jeg blogger her på nettsiden når det er noe nytt, om karriere, hverdag, reiser, meninger, tanker eller historier. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet nederst til høyre om du vil følge med – og ikke nøl med å kontakte meg om det skulle være noe. Tusen takk for at du kikket innom! 💟 

PicMonkey Collage

– Silje Reistad

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s